Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 25 juli 2012

Chili trodde vi blivit 8....

Igår kväll, efter att matte och husse hållt på med taket till altanen fick vi komma ut en längre stund. Då visade sig den svartvita katten som tyckte det var riktigt intressant att spana på oss och vi på honom. Harissa kunde inte slita blicken. Efter en stund tröttnade några av oss och Arwen visade sig vara en riktig jägare, hon fångade något kryp, sprang in och käkade upp den för att sedan komma ut och fortsätta spana efter fler kandidater. "Utekatten" fick nys om något i diket och jagade dit, då såg det nästan ut som om hans vita svanstipp var ett lockbete, ni vet som vissa arter har för att dra till sig mat...Chili blev skitsad och trodde att utekatten hade anslutit sig till flocken och sprang omkring och letade efter honom inne, sen skulle han slåss och hoppade på varenda en av oss som passerade hans väg. Han har gjort så där varje gång det kommit en ny individ hem, men lugnar sig sen. I natt smög han ner bredvid matte under täcket och mös, liksom Arwen som låg på andra sidan matte fast på täcket. Jag själv låg på kattställningen, är ingen sån där myskatt, det överlåter jag till andra att vara.

Nu är semestern slut, men matte jobbar bara några dagar, sen är hon ledig igen i hela 2 veckor, hon har friplanerat sig vilket är bra, dessvärre kommer hon att få jobba 2 veckor i sträck senare, mindre bra. Hon kommer nog behöva semester efter det tror jag.

Ni får ha en bra dag.

Basco

2 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Härligt med rastgård. Det finns så mycket spinnande att upptäcka därifrån. Insekter att fånga, pippisar och kompisar att titta på.
Njut av er fina rastgård!

=^.^=

Nosbuffar

Wikki sa...

Måste vara häftigt att ha fått en sådan altan! Vad mycket span ni ska kunna ha där! ♥

Hur går det för mamma Masala inne igen då? Mår hon bra?
NosPuss Wikki