Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 9 juli 2012

En alldeles egen gök....

Igår morse kunde vi höra göken, alldeles utanför groventrén. Ibland är matte glad över att vi väcker henne tidigt för då får hon uppleva massa fantastiska ljud och djur, men kanske inte alltid på vilket sätt hon vaknar på. Gårdagens morgon bestämde sig Chili för att det var dags för henne att gå upp kl 5, som vanligt, men hans sätt att väcka henne tyckte hon inte om. Han bet henne sonika i stortån och det finns väl ingen som inte vaknar av det....

Igår var det väldigt kvavt och molningt, dimman låg tät, men trots det så fortsatte tvåbentingarna att tillbringa en massa tid utomhus. Husse fortsatte med altanbygget, nu ligger ramen för ena delen klar, spännande. Matte röjde i gamla lägenheten och kom hem med en massa lampor och gardiner. Sen åkte TV:n upp i sovrummet också, till Soyas stora förtjusning. Hans stora favoritsysselsättning är att ligga på rygg och bli kliad över hela magen tillsammans med husse framför dumburken.

Javisst, ja. Vi fick återigen besök av lillgrannen, nu tillsammans med sin mamma. Han hällde ut alla våra leksaker på golvet och försökte få igång oss. Det lyckades inte så där jättebra, men roligt att han kom förbi igen.

Denna morgon verkar bli fin, klarblå himmel och en sol som värmer. Antar att jag inte kommer se matte och husse särskilt mycket inomhus.

Hörni, ha en alldeles förträfflig dag.

Basco

Inga kommentarer: