Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 17 juli 2012

Ni ska inte tro att det INTE händer grejjer här, det händer massor, knappt att matte hinner dokumentera eller notera:) Lite axplock....

För det första så har jag träffat min livs andra skällis, en bichon som heter Ludde. Han är inte heller så gammal och ville leka och blev väldigt ivrig så jag blev ganska skraj för honom men ändå nyfiken. Sen har en av områdets katter varit på besök och faktiskt hälsat på matte, det är han med den vita svanstippen, han såg direkt att det fanns något nytt på tomten när han patrullerade sitt revir och det var ett fågelbad som matte fått i present av bästisens pappa Bosse. Se själva.Sen har osäkra Arwen hittat på en grej som endast hon vågat sig på. Det är att hoppa upp på trappstängerna och balansera. Chili blir avundsjuk och jagar ner henne därifrån.Nya laserpekare har inhandlats och faktiskt något som tar upp väldigt mycket av vår tid, det är kackerlackor i gummi med batteri i som flyttar på sig. Jätteroliga att välta på.
Vi har haft en massa besök också, måste ju säga att don juan som man är så är man framme och som en god förebild för de som inte vågar, men till och med jag blir trött på att socialisera mig.

Chili har börjat leka som en kattunge igen, det hoppas och studsas och Soya har hittat en ny favoritleksak i form av en tennisboll. Ja, måste säga att vi nog är nöjdare nu än tidigare.

Lekfull


Kärleks och närhetstörstande


Span från trappan


Lite ordning i kaoset


Kattfångst?


Bascofångst!


Under vedspisen, bra hemligt ställe...


Frulle nr ?????

Ha en bra dag

Basco2 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jisses så bra ni verkar ha det i ert nya hem !
Många ställen att utforska = KANON :)

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjausan så fina bilder på er alla.
Så fint ni bor.
Tass tass