Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 5 januari 2013

Inte en glad misse igår...

har ju lyckats skita ner min vackra svans, den som jag så stolt visar upp och demonstrerar mina känslor med. Måste ha doppat den i kattlådan utan att ha sett för plötsligt tar matte mig resolut i famnen, överlämnas till husse för att hållas i och sen blir det svanstvätt i handfatet. Försökte protestera så där lite som man gör när man inte är helt nöjd med situationen, DET HJÄLPTE INTE!


Så, jag fick lite tufsar ur svansen bortklippt och resten ner i vattnet. Ja, ok, jag blev ren, det får jag väl erkänna.

Igår infann sig en sån där stund som man inte tror kommer att ske, det är så här att Snöa och Arwen inte är de bästa vänner. Det är inga bråk eller så bara en massa fräs från Snöa när Arwen kommer för nära. Jag vet inte varför, för Arwen var ju den bästa plastmamman man kan ha, tro mig, hon var ju det för mig. I alla fall så låg Snöa och sov på soffan och matte satt bredvid, så kommer Arwen och vill kela lite. Hon hoppar upp bredvid Snöa som knappt reagerar. Arwen lägger sig ner bredvid Snöa och vill bli klappad på magen, fortfarande ingen reaktion från Snöa. Så hela flera minuter händer ingenting, tills Arwen råkar nudda Snöa när hon vänder sig om för att matte ska komma åt bättre. Då reser sig Snöa och fräser och vips så är Arwen borta. Men det var i alla fall några minuter av något som det kanske finns hopp om. Jag håller alla tassar jag kan på det.
Nu har jag problem att ladda upp bilder igen, försöker med lite problemlösning genom att gå in på Picasa och ladda ner. Det fungerade, men vilket tjorv...jag har ju lagringsutrymme för bilder så det räcker till och blir över, men tydligen ska det krånglas...


Jag undrar nu om det är möjligt att för första gången på den här bloggen lägga upp något rörligt, testar i alla fall så får vi se.
Den är till dig akutmatte, vassego! Sambal i lektagen!

Ja, se det funkade, då kanske man själv kan ingå i en video snart.

Ha en bra helg

Basco

6 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Vet precis hur det känns att få rumpa och svans tvättad i vasken = INTE kul ALLS !!!
Kuligt att se film på busandes Sambal :)
Trevlig helg på er !

Nea theCat sa...

Din stackare, som om det inte är skämmigt nog att ha skitig svans. Bki tvättad också *ryser*.

Hoppas Snöa och Arwen blir vänner snart.

Nosgos

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau vilken jamars fin video på Sambal :D

Inte kul att få svanen tvättat så däringa, suckjam.

Tass Tass

Anonym sa...

Aj då,sötis
/Jam & Kram från Annmi

Akutmatte sa...

Tack Basco! Att han fick leka ensam så länge!

Basco sa...

Akutmatte! Ska ärligt erkänna att jag faktiskt lekte före honom med den där röda....men matte hann inte få med det på film. Kram kram