Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 6 januari 2013

Mera livebilder:)

bl.a tagna från igår kväll när det var dags för kvällskäket, matte försöker få vår uppmärksamhet genom att säga "mat!" Det brukar generera en kattstorm fram till matskålarna, igår hörde vi nog lite illa för det var inte förrän husse ropade till som det blev en reaktion. Titta hur duktiga vi är och väntar på vår tur (förutom Harissa då som gillar att slå till skopan med all mat så det flyger och far överallt. Ps. Ljudet hänger inte med riktigt ds

 
I morse kom Solan åter på besök, jag blir så glad när han kommer. Nu var han lite hungrig också. Sen när han hade käkat drog han hem till sig. Man blir ju orolig när han inte syns till på ett par dagar, jag brukar ju sitta och ropa på honom när jag är ute på altanen men då är han aldrig i närheten. Så, sena kvällar och tidigar morgnar verkar vara hans rutin. Det är bra att matte har ögonen med sig och att hon säger till mig när han är där:)
 
I morgon ska husse iväg till det där jobbet igen, han har varit hemma med oss sedan innan jul, vilket har varit mycket nice. Nu är det mattes tur som kommer vara hemma med oss och ledig i ytterligare en vecka för att hon just jobbade där under jul och nyårshelgerna. Kan det bli bättre?!
 
Idag fick både jag och Chili en kortare promenad ute. Inte för att dom är snåla med att låta oss gå ut, vi ville bara inte vara där så länge, kallt om fossingarna.
 
Nä, nu är det kväller och lite mat skulle sitta bra i kistan.
 
Ha det gott mina vänner
 
Basco
 

2 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jisses så välupptassade ni är :)
Här har min matte varit ledig HELA helgen och faktiskt hållt sig hemma HELA tiden :)

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamar som Kjellebus
ni är jamars väluppfostrade, mjau

Tass tass