Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 15 januari 2014

Alltid den man misstänker.....

faktiskt, så är det. Så fort något händer här hemma så tror man att jag har varit i farten, tycker det är orättvist. Har någon tuggat på en sladd, japp då är det jag. Har någon kissat i snön, återigen jag. Förstår inte hur JAG alltid blir utpekad. Det måste ju vara någon som skvallrar för matte, för jag har ju pokerfejs. Så antingen har hon en massa fördomar mot såna som mig......eller hm...erfarenheter.

Idag blev hon lite orolig faktiskt för vi hade precis fått mat och en stund senare sitter jag och hulkar på vardagsrumsgolvet, inget som kommer upp till en början, sen dimper den där leksakstygbollen fram, jag vet inte hur den hamnade i min mage!!.....så nu försvinner alla dom bollarna ur leksakslådan....:( Hon säger att jag är värre än en skitunge ibland, vet inte vad hon menar med det, men jag tar det positivt!

Igår hade vi en hejdundrande kul kväll. Nästan alla var med och fångade bollar, på olika nivåer. Jag överst i klätterträdet, Arwen näst högst upp och Harissa och Sambal närmare golvet. Så när första bollen kom flygande så smashar jag ner den lagom till någon av de andra vilket gör att vad som helst kan hända. För där sitter Snöa och Cinnamon och väntar och fortsätter leken med allt vad som flyger omkring, de enda som inte orkade vara med var Soya och Chili, de relalalaxade på soffan och väntade på hussegos.

Så har matte roat sig med att ta closeups på några av oss till vår förtret, fast hon skippade blixten i alla fall, här kommer några exemplar.


 
Blev lite mörkt när hon fota mig, men jag kamouflerar mig bra mot golvet....

 
 
Enligt matte har jag svårt att hålla mig stilla när hon ska fota, tja antingen får hon väl skaffa sig en bättre kamera då, för det är inte på mina initiativ som det här med fotografering kommer upp!!

Fågelspaning är ju en hobby jag har, ikväll gick det ett program med stora fåglar som fångade mitt intresse direkt som ni kan se..... 
Stor TV=stora fåglar!
 
Tjolahopp från Basco
 
 


3 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Åh vad fina ni är! Visst är det skoj att busa med bollar! Nosbuffar

Alice sa...

Vad kul det lät med eran boll-lek!
Men vi håller nog med din matte om att det är onödigt att äta upp leksakerna, då får man bara ont i magen och dessutom färre leksaker.
*nosbuffar*

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Inte äta bollar , bara busa med dom !
Tur att du kunde hulka upp den i alla fall så du slapp att åka till farbror doktorn :)