Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 4 januari 2014

Några dagar in på året....

och som mattes väninna skrev "2014 suger purjo än så länge!"

Kan bara instämma faktiskt. Vädret är väldigt trist. Matte är trasig i ryggen, så illa att hon faktiskt inte kunde gå och jobba när hon skulle och flera naprapatbehandlingar senare är det inte riktigt bra. Finns mycket att jobba med, men uj vilka behandlingar hon får genomgå, alla inte helt smärtfria. Först akupunktur, sen ultraljud och idag blev det till och med laserbehandling som gjorde ont. På toppen på detta även en del korrigeringar i rygg och nacke. På med hästliniment och ordinans Voltaren till natten samt Ipren och Alvedon 3 ggr om dagen......och hur hon än lägger huvudet på kudden så gör det ont, hon somnar av ren utmattning...:(

I övrigt går allt på som vanligt, vi är kaninvakter i helgen. Men det finns en sak som är en liten nyhet, pga sekretesskäl kan jag inte säga så mycket mer än att en av oss (inte jag) kommer börja blogga.....fast inte här utan på ett annat forum. När det är dags så kommer ni definitivt att få besked. Men lite roligt är det ju att ha en bloggkompis hemma så man kan bolla lite idéer mellan varandra och framför allt stötta varandra när torkan är där.

Jag hoppas att mattes rygg kan ordna upp sig snarast, inte för att jag tycker det är tråkigt att hon är hemma, men för att få henne på lite bättre humör i alla fall och lite mer på benen än hon är just nu. Fast jag vet ju att sätter jag bara igång och ylar och gnäller lite, ranta runt lite så där överallt så kommer hon ju att kliva upp och aktivera mig.

Ja, ja nu har jag gnällt av mig. Ha en bra helg alla!

Basco

2 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Trist väder här nere också *suck*
Håller tassarna för att er mattes rygg o nacke blir bättre snart !
Tassklappar o Nosbuffar

Alice sa...

Vad spinnande med en ny bloggkompis i familjen!
Vi håller tassarna för att mattes rygg snart blir bättre så hon blir glad och kan busa med dig.
*nosbuffar*