Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 21 januari 2011

Embla

berättade jag om för ett tag sen. En svart liten kattfröken som övergivits bredvid en trafikerad väg i Västberga, instoppad i en katt-toalett utan möjlighet att ta sig ut. Matte var den som hämtade henne och hon kom sedemera till ett av Stockholms Katthems akuthem. Matte har sökt på deras hemsida dagligen efter henne för att få veta vad som hänt henne, men det visade sig att hon aldrig kom upp på sidan för Idag fick matte beskedet att akutmatte hade bestämt sig för att behålla henne. Jätte, jätteroligt att höra. Matte är mycket belåten över det beskedet. Har tyvärr ingen bild på henne. Men matte säger att hon var jättesnäll och söt.

Jihaa!

3 kommentarer:

NoOne sa...

Ååååååå...Vilka ♥-e tassar............
*kurr kurr*

Dui och Deco sa...

Hemska människor som kan göra något sådant. Tur för Embla att er matte kom och att akutmatte blir det nya hemmet. Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Så oerhört stressande att vara instängd på det viset! Och OM en stackars panikslagen kisse hade lyckats ta sig ut, så tyckte knasbollen som placerat henne där alltså att det var lämpligt med en trafikerad väg alldeles bredvid? Hujedajam. *ryser* Vilken tur att fröken Embla fått ett nytt, tryggt hem nu. Kurr och burr.