Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 22 januari 2011

Forts Embla

hon hittades i närheten av ett behandlingshem, kanske var det så att någon som skulle flytta in där upptäckte att husdjur inte fick följa med, vad vet jag. Tillsammans med henne i katt-toan fanns även ett paket torrfoder. Avsikten med det hela vete gudarna, antingen dumpad eller lämnad för att sedan hämtas igen.

Det jag vet är att hon var livrädd stackarn, men ändå en sån fin kisse som var så snäll och alldeles hanterbar. Hon har det definitivt fått det bättre och det önskar jag alla djur som far illa där ute, ofta är det försent att göra något, men när man kan så ska man, om inte annat för sitt eget samvetes skull och för djuret, hur kan man leva med att inte ha gjort något?

Matte räknas ju inte in i den kategorin alls, hon gör vad hon kan för den minsta lilla, från insekter och uppåt. Det faller sig helt naturligt och har varit så ända sen hon själv var ett barn. Det ses ofta som konstigt i många människors ögon  men det skiter hon i fullständigt och det tycker jag är bra.......

3 kommentarer:

Mattes lillasyster sa...

Din matte är världens bästa djurvän och vi kunde ju bara önska att alla skulle vara som henne! Tänk så bra jordens alla djur hade haft det!

Dui och Deco sa...

Tänk om flera vore som din matte..Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vi kan bara injama med de föregående kommentarerna. Omtanke om andra, djur som människor, borde vara självklart. Kurr och burr.