Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 15 mars 2011

Blötmaten är sådär....

men tonfisk funkar bäst för en liten kattmage som min. Vi kämpar vidare matte och jag med rehab. Smärtstillande/antiinflammatoriskt varje morgon, specialkäk och så tandborstning på agendan med lite Metacam att lägga på de infekterade partierna i munnen. Jag är så duktig och så snäll och låter matte syssla med det hon ordinerats mig. Problemet är de andra i familjen som är tydligt förvirrade gällande mathållningen, dom börjar käka sina torrisar men blir sen helt perplexa när jag serveras annat och så glömmer dom bort sin egen mat, hm. Det är bara en vecka kvar nu innan allt återgår till det normala så vi får väl stå ut.

Men titta vad vettisen gjorde, rakade av mig min stolthet på båda frambenen, det gillas inte......


Nedan bild visar i alla fall att några välkomnade mig hem, förutom Sambal.


å här är jag så hungrig efter att fått svälta hela dagen så jag måste bita på nagl..hm(klorna)...Sen blev det en välförtjänt tupplur med Soya...Apropå Soya så tupplurar han och gosas lite överallt, här tar han över DN när husse försöker läsa....en morgonrutin han lagt sig till med.Nu protesterar både Arwen och Chili, dom vill också vara med på bild fast dom inte varit hos vettisen och blivit opererad....så här kommer de..

Over and out från mig för nu.
B3 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Du är verkligen, med medicinering, tandborstning och allt. Lite tonfisk kan man behöva då som uppmuntran. Kurr och burr.

NoOne sa...

Naw..Såå vackra ni är & såååå Jamarn's duktig du är ♥
Här gillas inte mjuk/blötmat alls,men...Måste man så...måste man ju..

Ger KryisTassar!!

lillies lya sa...

Snodde de pälsen från dig! Vilken tur att de inte hann sno alltihop! *ryser

Tonfisk är nog bästa konvalecentmaten tror vi, fast det lär bli svårt att övertala de andra om att de skall äta torrisar och du tonfisk!

Vi är riktigt imponerade av ditt tålamod! Vi tror inte att vi hade låtit någon borsta tänderna på oss... Eller kleta saker i munnen på oss.

Bra gjort!
tassen, beundrar, nosgos och sånt
Maurice & Kajsa