Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 9 mars 2011

Lugnet har lagt sig....

i storfamiljen, de dagliga rutinerna är återupptagna och vi är tillfreds. Det tog ett litet längre tag för Arwen att komma in i gamla gängor igen, ca 2 timmar innan hon krävde gos av matte efter deras hemkomst. Men nu är allt som vanligt igen. I morgon blir det förhoppningsvis sista turen till tandisen som ska ta bort min bakteriehärd i övre tandraden. Sen står tandborstning på agendan enligt matte, pust!

Vill också i det här inlägget skicka en tanke till Blyger, mattes kompis Jennys Grandis som fick somna in förra veckan. Han såg inte bra och ögat var grumligt, dessutom högg han en familjemedlem. Det är oklart om det var en medfödd hjärnskada eller ögonsjukdom. Han var stressad, snubblade och slog sig ute. För hans skull var det nog bästa lösningen men det är alltid så oerhört tråkigt när sådana här beslut måste tas. Han blev inte så gammal. Det stora tomrummet som är svårt att fylla efter någon som man tagit till sitt hjärta. Matte är jätteledsen både för Blyger och Jennys skull.


Blyger som liten bebis....
Vila i frid Blyder
B

3 kommentarer:

lillies lya sa...

Så skönt att allt är tillbaka i de vanliga gängorna igen! Men vi lider med din mattes kompis! Det är så svårt att förlora sin bästa vän sådär - även om det inte finns någon annan utväg!

gos, buff och en hel massa gottisar
Maurice & Kajsa

NoOne sa...

Naw..lille Blyger ♥
R.I.P /Jam Kram & litet "voff" från oss.......

Dui och Deco sa...

Det är skönast när det är som vanligt. Så svårt beslut att fatta, R.I.P Blyger och våra tankargår till matte också. Nosbuff