Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 30 september 2011

Inga problem....

att ge Soya den nya tabletten, han svalde så bra. Tyvärr gick det bara en timme sen började han spy och spy, överallt. Det låg en hårboll tillsammans med osmält mat, ok det händer, men han fortsatte stackarn att kräkas upp allt han hade. Han såg helt förstörd ut. Försökte trösta så gott jag kunde. Tyvärr är en av biverkningarna på antibiotikan detta. Matte avvaktade i alla fall tills kvällstabletten skulle tas, den mosades ner till pulver och blandades ut med a/d. Som det verkar så har han fått behålla både tablett och mat. Bra! För nu måste basiluskerna bort, vi har ju bjudit hem akutmatte hit och hon kan ju inte komma förrän vi och matte är friska. Vi vill ju inte smitta varken henne eller hennes missar.

Men jag blir så avis, jag vill ju åxå ha a/d. Skulle gärna äta det där vita pillerpulvret också bara jag får a/d, måste man vara sjuk för att få det så får jag väl spela lite febrig då, hm.......

Arwen fångade en fluga igår, snabb som en katt var jag framme och åt upp den. Har absolut inga spärrar gentemot mina medsystrar och bröder. Först går först helt enkelt.

Ha en bra dag

Basco

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Soya, det är inget kul att spy så där mycket. Bra att det gick bättre i pulverform.
Snyggt jobbat med flugan.
*high tass*

NoOne sa...

Kryis tassar från oss/Jam & Kram