Bascos Blogg

Bascos Blogg

onsdag 21 september 2011

Jag försökte faktiskt hjälpa till.....

med det där frimärksslickandet, det gick sådär....istället var det roligare att knuffa ner remsan på golvet och lira lite fotboll med. Så fick matte leta febrilt efter den när det var dags att klistra.....hon hittade den efter en lång stund under soffan. Så nu är breven frankerade och postade. Hoppas det blir många nya medlemmar i föreningen.

Chili ville vara med på ett hörn också och bokstavligen satte sin prägel med att bita av ett hörn på ett kuvert, så den måste åtgärdas.

Annars rullar dagarna på här, hade besök av våra grannar en stund igår kväll och alla var framme och hälsade. Arwen stod förvisso en bit bort och va skeptisk men att hon var framme är ett steg i rätt riktning. De fick en laserpekare av matte till sina katter, gissa om det gick undan sen när dom fick jaga den lilla röda pricken.

Det blev sent igår, matte skulle prompt röja i förrådet och fixa till, så mycket spännande saker som plötsligt står i hallen som man bara måste lukta och klämma på. Det blev i alla fall bättre resultat än innan. Lite småfix kvar, bla ska en ny hylla upp. Men rymligare absolut.

Ha en bra onsdag

Basco

5 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

He , he !
Låter kul att lira fotboll med en rulle frimärken :)
Här hade den oxå hittats under soffan :)
Hoppas det blir riktigt MÅNGA nya medlemmar i föreningen !!!

Nea theCat sa...

Förstår inte vad det är med dessa tvåbeningar som inte upps-kattar god hjälp från vänliga tassar. Jam vem skulle annars lira boll med frimärkena om inte DU gör det? Att sen Chili kvalitetsstämplade ett kuvert är ju bara bra.

Nåjam otass är kattens lön.

Nosgos

Dui och Deco sa...

Visst är det spännande med besök? Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

MEN Basko, gick det däringa frimärksslickandet inget bra, ni får testa nästa gång att hjälpa matte med det där. Vi kanske oxå ska testa att lira fotboll med det när matte har ngt sådant hemma, låter jamars spännande.
Tass Tass

Lena sa...

Ha ha ha, vilken tur att dom hjälper dig med utskicket :-)