Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 4 september 2011

Öppet hus med loppis....

var det i dag på Stockholms Katthem. Matte åkte dit ganska tidigt i förmiddags för att hjälpa till att förbereda. Det skulle packas upp massa med saker som folk hade skänkt. Andra hade gjort mumsigt fikabröd som skulle säljas och så klart fanns det en massa andra roliga kattprylar och andra prylar att både titta på och handla hem. Hon kom inte tomhänt hem kan jag ju säga. Loppisen var utomhus och övrig försäljning inne på katthemmet.

Det dök det upp en liten hedersgäst mitt i allt loppande. Han kände sig verkligen hemmatam och sniffade runt alla loppissaker, försökte stjäla en mumsbit av barnen och kände sig mycket bekväm att vara i centrum. En liten svart kattkille med rött halsband, supersöt!

Så klart var akutmatte på plats och volontärade hon med, hon sålde katthemmets 2012 års kalender som nu finns i ute.

Plötsligt stod någon framför matte som presenterade sig som Sambo och Roxys matte! Matte tyckte det var jätteroligt att äntligen träffa någon "in real life" från bloggvärlden.

Solen sken och det var en varm och fin dag att stå ute på.

Innan alla förberedelser satte igång tittade hon runt hos alla kissarna. En speciell herre, Stor-Oscar, fångade hennes uppmärksamhet. Han pratade en massa och högt och ville bara att man skulle komma fram till hans bur. När matte gick in i den kom han direkt fram och skulle kelas, han gav några småbett som inte alls var farliga, det gjorde inte ont och han var bara lite exalterad och ville leka. En mycket charmig herre som förhoppningsvis någon tar sig an.

Mattes första öppet hus, men absolut inte det sista. Nästa ÖH, inklusive loppis blir den 4 december. Skriv upp det i kalendern. Du är mycket välkommen dit! Stöd mitt katthem!

Basco

3 kommentarer:

Max och Måns sa...

Husse tycker det är jamarkul att träffa bloggisar på riktigt.
Så därför får han lov att åka iväg ibland. :-)

NoOne sa...

Jamarn's så mysigt att träffa Bloggisar på riktigt :)
/Jam & Kram

Sambo och Roxy sa...

Nu är ju vår matte inte någon riktig bloggis (fast vi har TJATAT - vi har ju så mycket att berätta - eller snarare AVSLÖJA!!) .. men hon är rättså ok iallfall. Hon tyckte det var jättekul att besöka Katthemmet (som Sambo kommer från) och få träffa er matte!
Nosbuffar