Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 26 september 2011

Matte knäsvag....

hon och husse besökte katthemmet igår, fick tips om en liten kille som var väldigt lik mig som var bokningsbar! Han var upphittad på Söder och kom in med polis. Endast några månader gammal och såg ut som en blandning av mig och Sambal har matte förklarat. Han är en riktig liten knäkatt och jättego. Tydligen sökte hans familj efter honom och idag fick han komma hem, tyvärr så låter de honom gå ute på söder, får väl hoppas på att någon vakar över honom ute på gatorna.

Visst har han Sambals färger och mina attribut?!:)

Här även en länk till Stockholms katthems blogg gällande honom.

Igår fyllde husse år, han vill inte bli äldre nu säger han. Jag förstår inte vad han menar, man blir ju bara stiligare med åren tycker jag.
Igår var också på dagen 7 år sen som Spöket fick somna in, mattes lilla tjej som fick njursvikt. Så, för att hedra henne lägger vi in en bild på sötnosen.

Det var lite trubbel att få in Soya i kattburen imorse när han skulle till vettisen, men under bilfärden lugnade han sig och var nyfiken på allt runt omkring. Skötte sig exemplariskt när vettisen klämde på hans infekterade knölar under hakan. Det kom ut lite gucka och så togs det lite prover som ska analyseras. Vettisen ville inte sätta igång någon ny antibiotika förrän man vet vilka bakterier man ska slåss mot så senare i veckan får vi besked. Hon tyckte att 10 dgr med den förra kuren var alldeles för lite för en sån infektion. Knölen han har på halsen trodde hon var en svullen lymfkörtel pga infektionen så den måste vi hålla koll på. Han hade också gått ner några gram, så det är bara att fortsätta hålla honom på den slanka linan.


Sen tyckte Chili att han minsann skulle ligga i leksakskorgen, så helt sonika röjde han ur alla leksaker och la sig tillrätta.Ha en bra kväll
Basco

3 kommentarer:

Sambo och Roxy sa...

Hur kan man släppa ut en liten katt alldeles ensam på Söder?
krya-på-dig-nosbuffar till Soya

NoOne sa...

Mjaa hur kan man??
Supersöta foto/Kryistass Soya från oss!

annsofi sa...

Men du Basco, visste var det bra att den fick komma hem igen! Och familjen kanske ändrar sig nu och slutar släppa ut honom när de vet vad som kan hända.