Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 14 oktober 2011

Soya förlåter snabbt.....

för nu sitter han i mattes knä och gosar som aldrig förr. Det är huvudbuffar och ett kurr som överröstar det mesta. Han fick nyss sin medicin och blev lite ledsen en stund men det verkar ha gått över.....matte var ju tvungen att ge honom tabletterna hela på en gång för det går inte att lura i honom dom nåt mer i godis eller mat. Han fick en ny antibiotika  i måndags, mindre tabletter som bara ska ges en gång om dan. Han besökte veterinären igår för en återkoll och infektionen under hakan ser bättre ut men ska fortsätta gå på meducinen i en massa dagar till. Rumpan ser också bättre ut.

Tandköttet på både Harissa och Sambal ser ljusrosa och friskt ut. Det börjar ordna upp sig på de flesta håll tycker matte. Nu är det bara Soyas behandling kvar och hon ser fram emot när det är över.

Snart tar vi helg......

Basco

6 kommentarer:

NoOne sa...

Jamarn's härliogt att det ser bra ut & så duktigt av Soya trots allt/Jam & Kram från oss!

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Så bra att Soya förlåter snabbt :)
Åh så bra att den nya medusinen "bara" behöver tas en gång om dan !

Nea theCat sa...

Jam Soya, tänk att du är så snabb att förlåta. Det är INTE jag. Är fortfarande rädd jag skall bli i tvingad meducin. När matte öppnade meducin skåpet så hade Metacam flaskan vält och läckt lite, när jag kände den där hemska doften så sprang jag genast och gömde mig. Lät inte matte komma nära mig på hela kvällen.

Nosgos

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau, hoppas det blir bra med den medicinen.

Ha en jamarsbra helg

Tass Tass

Anonym sa...

Hej Basco!
Vi tror att Soya förstår, att han måste ta meducinen och därför behöver han inte förlåta utan han är tacksam för hjälpen.
Jamarhärligt att han är bättre!
Tasskramar
Mozart & Vincent

Kattson sa...

Mediciner är sällan goda, men de gör ofta gott. Hoppas ni snart slipper hålla på med dem.