Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 8 oktober 2011

Bloggen 1 år....

tänk, har lyckats hålla den här bloggen vid liv i ett helt år, visste inte riktigt vad det var jag gav mig in på för ett år sen, hade aldrig bloggat tidigare. Meningen från början var att lägga upp bilder på oss och storys för framtida läsning och så klart för nära och kära som var intresserade. Minnet är ju som det är och dom små sakerna glöms ofta bort därför tyckte jag att det var en bra idé med en "minnesbank" i bloggform.

Hade ju läst en hel del kattbloggar innan jag startade och följde många varje dag, tror faktiskt att det var i samband med att jag följde Snuffes historia och såg så mycket stöd, kärlek och omtanke av alla som redan var med i den här sfären som jag bestämde mig. Sen blev jag vän med Wikki som skrev ett fint inlägg om mig och min blogg, då hade jag bloggat i ca 3 månader och hade inte så många läsare.

När jag blev sjuk så startade Sippos husse en facebookgrupp för mig, där man kunde få lufta sina tankar lite lättare än i en blogg. Och där matte kunde ge snabb information, för det var en massa turer hela tiden och många som oroade sig för mig.
Gunilla och Frasse med bidrog också  med deras härliga inlägg.

Fick så himla mycket stöd från många av er som höll tassarna för mig och hjälpte matte genom att bara finnas där och läsa, för hon behövde skriva av sig, det kan jag säga, för hon höll på att gå sönder av all oro.

Sen har man fått en massa vänner genom det här. En massa tips, råd och livserfarenheter. Man blir lika glad när man ser ett lyckligt slut som man blir ledsen av ett sorgligt sådant och man följer varandras vardag på gott och ont. Många av oss som bloggar, har ju ett behov av att skriva av sig, att använda sig av ett forum att nå ut också, till andra, för att göra världen lite bättre och kanske få någon att tänka till eller hjälpa till. Jag tycker det är kattastiskt att få dela den erfarenheten med er.

Tack för att ni läsare hängt med

Basco

11 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Grattis!
Det är roligt att läsa din blogg, hoppas att vi får gratta till 2-års jubiléet om ett år *blink*

=^.^=

Nosbuffar

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Ett STOORT GRATTIS på bloggens 1-årsdag !
Hipp KURRA KURRA KURRA KURRA !!!

NoOne sa...

Grattistassar till Bloggen på 1-års dahgen från oss/Jam & Kram

Anonym sa...

Visst är det fankattiskt att känna sådant stöd bland sina bloggvänner? Det känns så mycket lättare när man har andra liksinnade att tala med, säger husse och jag håller med. *kurr*

Gunilla och Frasse sa...

Grattis till ert ettårsjubileum!! Vi tänkte precis som ni, att det går så fort, när vi firade ett år i augusti. Eller rättare sagt INTE firade, för vi kom inte på det förrän dagen redan var förbi - jag har aldrig varit så där jättebra på det där med datum och fester... Både jag och särbon brukade alltid glömma vår bröllopsdag när vi var gifta :-)
Känner precis som du att man har fått så många vänner genom bloggandet. Det är fantastiskt att man kan känna så mycket och så varmt för två- och fyrbeningar som man aldrig har träffat i verkligheten, men så är det. Och det är jättemysigt!
Allt gott till er och må vi få jubileumsfira många gånger till framöver med er!
Kramar och tassklappar

Dui och Deco sa...

Tänk att det gått ett helt år! Grattis! Alltid spännande att titta in hos er men nu får det snart vara slut med besök hos vettisen och ni får vara pigga! Nosbuff

Klosterkatterna sa...

Och VI tackar för att du bloggar, Basco! Vi gillar din blogg jamarmycket och läser den varje dag, skall du veta. Grattis på ettårsbloggardagen!

Tass från Imma, abbemissa.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Grattis till blogg-jubel-jamet! Vi är så glada för att matte tassar ned tänkvärda inlägg om er med glatt och ledsamt om vartannat, som livet ju är. Vi läser alla inlägg även om vi inte alltid kommenterar. Kurr och burr.

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Stort Jamargrattis på 1 årsdagen av din blogg, Basco!
Vi jamar som: Frasse:
*Det är fantastiskt att man kan känna så mycket och så varmt för två- och fyrbeningar som man aldrig har träffat i verkligheten, men så är det. Och det är jättemysigt!*

Det är så matte känner oxå, att det är så roligt att ha fått träffa så fina kattnätvänner via kattbloggarna.
Helt otroligt!
Det har matte skrivit tidiagre i vår blogg, att det är så katterligt trevligt att ha fått så många kattvänner via bloggarna.

Tass Tass

Nea theCat sa...

Jam, kul att få lära känna er och läsa om er. Specielllt när vi katter blir sjuka och inte mår så bra så är bloggen extra värdefull. Tips och råd och omsorg betyder så mycket då.

Nosgos

Wikki sa...

HurrJam, nu kan jag också kommentera här och lite i efterskott gratulera till 1-årsdagen!
Är stolt att få vara din vän!
Massor av krya på er nospussar till konvalescenterna också!
Hoppas att mattes hosta gått över!
TassKram glad Wikki