Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 1 juli 2012

Upp och nervända världen....

kan man lugnt beskriva det kaos som skett de sista dagarna. Här hinns inte med att ladda på några bilder utan det får bli i berättarform i stället. Hoppas ni har livlig fantasi:)

För det första har det packats, packats och åter packats såna där stora lådor som man inte kan ta sig in i. Sen dyker det upp en massa ovälkomna gäster i min mening som börjar bära ut dom där lådorna. Själv fick jag och resten sitta instängda i ett rum med alla våra toalådor, matskålar, leksaker mm under tiden. Plötsligt fick vi lämna rummet och vips var alla möbler borta, oroande. Sen försvann tvåbentingarna i flera timmar. Det hann både bli kväller och natter innan de var tillbaka. Då var man tvungen att kliva i dom där förhatliga transportburarna. Cinna höll låda i alla 20 minuter bilfärden tog. Men när vi stannade blev vi väldigt tysta. Inne i det stora köket ställdes burarna upp på rad och vi fick komma ut en och en, först blev vi presenterade för toalådorna, check. Sen fick vi inspektera lite som vi ville. Var så stressade att knappt makrillen som matte och husse belönade oss med gick ner.

Sen var det tydligen sovtime för dem. Själv fick jag inte en blund i ögat. Den enda som tog det mesta med ro var faktiskt Cinnamon. Hon studsar efter matte både i trappan och på golvet. Själv tycker jag tidvis att det fortfarande är lite läskigt även om det har lossnat för de flesta av oss idag, utom Arwen, som har tryckt under soffan sen vi landade här i princip. Just nu ligger hon i sovrummet och har gått på dass, ett litet framsteg i alla fall. Hon gillar ju varken ljud eller besök och det har varit ganska mycket av både ock här.

Sen gick nästan min och Cinnas plan att ta sig ut på den stora gräsmattan igenom. Vi avancerade från två håll, matte visste inte vem av oss hon skulle fokusera på så det blev mig och så klart smet Cinna ut, men hon tog det med ro, gick och luktade lite på rosorna utanför innan matte fick tag på henne. Matte blev livrädd att hon skulle springa iväg, men det gjorde hon inte.

Vi har redan haft besök, två tuxedomissar var här och inspekterade våra ägor i morse.

Näpp, nu måste matte göra annat på datorn, så jag får fortsätta berätta mer en annan  gång.

Ha det
Basco

2 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Spinnande! Jobbigt när det håller på men mycket kul att upptäcka när det är klart! Nosbuff

Pelle sa...

va skoj att ni fått ett nytt revir att undersöka. Du ska se att alla lugnar sig så smått när ni kattifierat huset färdigt.