Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 4 september 2012

Husse har varit borta en massa dagar nu....

men kommer hem i morgon. Han har varit i Katt (Tysk) land med sitt arbete. Fy skäms som bara lämnar oss så där. Förstår inte vad han ska där och göra. Vill ju gå på promix med honom. Matte försökte igår men då skrämde grannens gräsklippare mig så jag vände i dörren. Chili däremot hann vara ute en stund innan den där gräsliga saken gick igång. På våra granntomter är gräset inte klippt och ganska högt vid det här laget nu. Chili hoppar omkring där som om han vore en kattunge. Han gillar det bättre än kort gräs och så äter han det vartän han kommer åt. Annars händer det inte så mycket här, ömsom regn ömsom sol. Det där vädret har verkligen svårt att bestämma sig. Tänker i alla fall ta igen lite kattkvalitets tid till helgen när husse och matte är lediga.

Ha en bra vecka trots vädret mina vänner

Basco

2 kommentarer:

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

MEN Basco då, har husse rymt från er, till det däringa tyska landet, fyjam till honom. Tror det är dit Gustav husse oxå brukar rymma till ibland om vi minns rätt.
Ni får hålla i honom, *Fniss*


Här regnar det oxå :(

Tass tass

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Skönt att er husse är på G hem igen !
Jag gillar inte heller grannens gräsliga klippare :)
Här har det oxå varit blandad kompott väder idag , hoppas på sol imorgon när matte är ledig så jag kan släpa ut henne på promenad :)