Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 22 september 2012

Var lite låg igår....

kom inte ner till frukosten och inte heller speciellt matsugen när husse försökte muta mig att äta sån där jättegod mat som jag annars gillar. Bara låg i soffan och var off. Matte kände på öronen om de var varma och nosen, tassarna ja hon kände och klämde överallt, det var i och för sig mysigt för jag kurrade lite i alla fall men äta ville jag inte. Det blev bättre på eftermiddagen, då blev jag mitt vanliga jag igen.

Nu har dom satt upp persienner överallt. Det blev ganska mysigt.Chili la sig demonstrativt i sin elementbädd som för tillfället inte hängde på elementet.....

I morse tiggde Chili om att få gå ut, men ville i princip vända när han upptäckte att det kom blött från himlen. Men han följde med matte till brevlådan och hämtade morgontidningen. Sen ville han ut igen i eftermiddags och fick hjälpa matte bära kattonger från persiennerna. Han är så duktig, går i kopplet som en hund och kommer faktiskt när dom kallar på honom. Men matte tycker varför inte förena nytta med nöje när man ändå är ute i det blöta vädret.

 
Här är några som gillar att trängas. Så där låg dom/vi jämt när vi var små. Trängdes med Arwen på alla möjliga ställen, mysigt.

 
Solan kom på besök igår, han stolpade rakt fram till vår entré och inte upp på altanen som han brukar. Kunde ju inte hälsa på honom genom fönstret och hur mycket jag än ropade på honom ute på altanen så kom han inte dit.

 
Ha en bra helg
 
Basco

 

3 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Trevlig helg på er också! Skönt att du blev lite piggare fram på dan.Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjausan, här har det oxå kommit blött uppifrån.
Så mysigt ni har det med persienner. Det har vi oxå, *Fniss*
Ha en fortsatt bra helg

Tass tass på er alla

Anonym sa...

Basco! Har du berättat för matte vad ni kunde när ni bodde hos mig? Nämligen klättra i persiennerna! Bara ett tips.
Akutmatte