Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 14 september 2012

Men seriöst herr väder gud, vi blåser ju bort ju....

när vi äntrar vår uteplats. Det är inge roligt alls med det. Då blir vi lite frustrerade....Var kom den här stormen ifrån. Har ju varit jättefint väder hela veckan.

Nu är det äntligen helg, som vi längtat...matte och husse är lediga och vi vill tillbringa så mycket vaken tid som möjligt med dem. Jag menar små pauser måste man få ta ibland, man är ju katt...dom har säkert andra planer men jag ska göra vad jag kan för att få dom att glömma bort det.

Tydligen har tvåbentingarna beställt en massa träpersienner till huset som troligen kommer nästa vecka, det fina med dom är att man kan hänga på andra sidan, närmast fönstret om man vill. Vi hade såna i vår förrförra lägenhet och det var inga problem alls att slinka förbi och glo ut.

Snart är det juletider, jag håller på att fila på min önskelista. Vill ha nya klättermöbler och så någonting som det här...vad sägs...Matte ska till Ullared snart så jag skickar med henne listan tror jag...

Ha en bra helg i blåsten, vänner

Basco

3 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Väldigt tjusig klättervägg !
En sån kunde jag oxå tänka mig att få i julklapp :)
Så er matte ska till Ullared och fynda ??
Vi bor en 6 mil därifrån :)

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau Basco, så fin klättervägg, tassarna upp.sådan skulle vi oxå vilja ha, MEN vi har inte plats för ngn sådan, suckjam. Här är det så fullt på väggarna med ngt annat, så vi kan inte ha sådan klättervägg. Får jama med matte om det, *Fniss*
Ullared har matte varit till för ngt år sedan. Mycket saker hade dom där.
Matte har även en brevvän med familj som bor där.

Tass tass
Ha nu en jamars trevlig helg

Basco sa...

Kjelle Bus: 6 mil är ju inget avstånd, dessvärre åker hon med många andra i en chartrad buss så det finns inga möjligheter till några utflykter tyvärr.

Basco