Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 18 november 2012

Dagsutflykt....

blev det för matte igår, eller dags-?! Hon åkte sååå tidigt på morgonen igår så till och med John Blund låg kvar och lurade i ögonvrån. Men det gjorde hon för att hon skulle med en buss ner till Ullared och shoppa, sen kom hon inte hem förrän jättesent på kvällen. Hon fotade sitt vagnsnr ifall att någon skulle få med sig den där inne...

Många kassar hade hon med sig hem, klart man nosoliserade allt som packades upp för att se om det fanns något till mig. Och ja, lite leksaker hade hon faktiskt med sig. Det är ju tydligen väldigt billigt på det där GeKå´s, men nog tycker jag att hon kunde spenderat mer till oss. Hon förklarade att det var väldigt mycket folk så hon hann inte gå igenom hela varuhuset ordentligt. Det verkade som om alla skulle dit och handla denna lördag. Men lite kattbollar, möss och såna dära kackerlackor som rör på sig fanns till halva priset mot här hemma, så såna blev det. Sen står det numer några konstiga varelser ute på altanen, dom undersöks noggrannt och länge, har inte riktigt kommit underfund med vad de är ännu....

Men matte är nöjd, tydligen hittade hon en massa nyttiga grejer till väldigt bra priser, som kan kosta det dubbla eller tredubbla här hemma. Hon skulle ju inte ha något emot att åka en vända till men det får nog dröja till våren säger hon.

 
Snöa tog posto på hennes kläder igår som låg på golvet i hallen, där låg hon mest hela dagen och väntade på att matte skulle komma hem. Hon saknade väl sitt morgongos.
 
Det är tydligen dags att snart börja julpynta säger matte, jaha, hur gör man då? Antar att man blir varse om det framöver.
 
Ha en bra dag på er!
 
Basco

1 kommentar:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det var en rejäl utflykt matte gjorde. Lite synd bara att hon inte insåg vilka varor man VERKLIGEN borde bunkra upp på. Lite mer kattsaker hade väl inte varit fel? :) Kurr och burr.