Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 26 november 2012

Det blev en ofrivilligt ledig dag idag....

för matte har ingen att jobba med av olika anledningar, då tog hon en semesterdag istället. Tyckte hon kunde tillbringa den här dagen med oss heeela dan men det finns vissa inköp som måste göras på lönedagen, så en stund har hon fått tillåtelse att vara hemifrån.

Nu var det Chili som väckte husse i morse och tyckte inte att han skulle sova längre, så matte fick lite sovmorgon, det är inte så vanligt förekommande. Har förstått nu vad Arwen varit låg av, hon har ont i sitt bakben och haltar lite på den. Troligen har hon trampat snett eller liknande och blivit lite blåslagen. Men det verkar vara på bättringsvägen.

Så här upplyst är vår altan. Blev roligt med lite färger än det stela vita ljuset.

 
I morse var det tjejjorna och mattes knä som gällde. Först ut var så klart Snöa, sen ville Arwen upp och ställde sig på bakbenen och på hennes försynta sätt visa på att hon också ville gosa, så matte lyfte upp henne men då blev det fräs från Snöa. Arwen stannade och Snöa hoppade ner. Nästa tjej på tur blev Harissa som kom och pep och talade om att nu var det dags att mysa lite och slicka dig i pannan med min sträva tunga, matte! Sist men inte minst kom Cinnamon efter en stund och lade sig i mattes famn, där låg hon länge och tryckte sitt huvud in i mattes arm. Hon njuter så av att bli kliad under halsbandet så hon nästan trillar av knät. Vet inte vad det är med tjejer och morgonmys, jag har inte alls dom behoven, men tydligen har de.
 
Snöa återkom senare när mattes knä var tomt, hon låter som en lastbilsmotor när hon sätter igång och spinna!
Hennes ögon rinner av klar vätska som tvättas bort varje dag, kanske måste dom göra något åt trånga tårkanaler?
 
Nu har matte beställt en resa till sin stad i Norr, där finns inga katter utan mest skällisar av alla de slag, små som stora. Hon har inte varit upp på länge och tycker det är dags att träffa familj och släkt och kanske även få några dagar av riktig vinter för här regnar det ju mest.
 
Ha en bra måndag, trots tråkvädret utanför
 
Basco
 
 

1 kommentar:

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau, vilken tur att det inte var värre med Arwen iaf. Hoppas att Arwen blir bra i sin tass igen, Håller tassarna.

Tass i tass