Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 14 februari 2013

Jag är åxå sjuk matte!!!!!

jag lovar....kan jag få lite av Sambals mat då och hans meducin, den smakar ju så himla gott. Nähä, men jag frågade i alla fall!

Matte är lite irri på mig, för hon tycker att jag lägger mig i, i allt. När jag tom är uppe i fejset på Sambal när han ska få sin Metacamdos känner hon att det börjar bli lite för mycket.

Uppdatering på råna. I morse fick vi faktistk syn på bocken, en ståtlig och mycket högre individ än tidigare djur, så pass hög att han kunde äta från en av skålarna som sitter på fågelbordet, en halvtimme senare var han i sällskap av en liten dam, så nog är dom minst 4 som kommer och smaskar. Vi har förstått att dom gillar nötter, äpplen och fågelfrön samt krossad talgboll. Det är rensopat när matte kommer för att fylla på och nu räcker det inte med bara en gång om dagen när vi har förstått att dom är så många som går hungriga. Jaja, bara jag får käk först så är jag ganska nöjd. Men det vet matte också så hon ser till att vi alla får vad vi ska ha innan hon sätter igång med deras mat.

Igår när husse kom hem hade någon av oss, ska inte avslöja vem, lyckats med att öppna en av Sambals matpåsar, han hittade förpackningskartongen med flera påsar kvar i köket men en låg i vardagsrummet, öppnad och tom.
Får man bara lite tid på sig så löser sig allt:)

I morgon ska matte hälsa på min mamma en stund, det lär väl fotas en del som vanligt, så ni får nog se lite bilder framöver.

Ha en bra alla hjärtans dag på er.

Basco

1 kommentar:

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau Basco, det är jamars kul att se dig hos oss, Tassarna upp!
Du undrade över vår skällis. Den är jamars snäll. Det är en shetlands sheep dog. Dom är jamars snälla. Du kan ju fråga dina kompisar om dom oxå vill ha ngn skällis, *Fniss*

Tasskram på dig.