Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 5 februari 2013

Och syrran hoppar högt.....

Man får ju bara lite äventyrlig ibland, syster min har alltid gillat höga höjder och nu har hon hittat upp på köksskåpen, dit vågar vare sig jag eller någon annan. Har aldrig ens tänkt tanken, men tydligen har hon.

Soya börjar bli lite lättare om vikten, tycker matte i alla fall. Det funkar att bevaka matstationen och se till att han endast får i sig sin beskärda del. Han är inte så nöjd, han slukar sin mat och tittar trånande på när vi andra äter i lagom takt. Sen går han och lägger sig på golvet i vardagsrummet och surar. För nu har han lärt sig att det blir inga rester kvar. Stackars pöjk. Men jag förstår matte, hon har ju erfarenhet av sin gamla katt Tiger och när han fick diabetes, där vill hon inte hamna igen. Det var en pärs för dom båda.

Uppdatering på rådjuren då, ja, de är i faggorna. Men nu har vi bara sett en av dem, det är i och för sig svårt att lokalisera dom om dom inte är vid matstationen, så jag hoppas att bägge är i närheten, bara att vi inte ser dom. Igår när den hade ätit så gick den in i skogen efteråt och det enda man såg var en vit prick som man kunde följa in bland träden och stenarna.

Nu jobbas det för fullt med vår gäststuga, taket har isolerats idag och det ska dras el mm. Blir nog ett mysigt krypin, får se om man får tillåtelse att vistas där någon gång.

en liten uppdatering så här i början av veckan....

Basco

1 kommentar:

Dui och Deco sa...

Det är härligt när man kommer upp lite för man får så bra utsikt och överblick! Nosbuff