Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 19 augusti 2011

Spoiled.....?!

Ja, lite då! Matte tycker det är bara förnamnet......Men det är absolut inte mitt fel! Inte jag som åker iväg och kommer hem med prylar.

I vilket fall så har det blivit några nya "toys" som är spännande att utforska. Matte köpte en äldre version av vår bana som inte har några "höjder" men gick jättebra att sätta ihop med den andra så nu är det en lång bana med två! bollar man kan jaga....och så kan man variera hur den ska se ut.


Något annat dom kom hem med var ett mattorn där man får jobba lite för att få ner käket. Man måste använda tassarna!!!!
Det tråkiga är att den som tassar oftast inte hinner få i sig nåt (för jag är blixtsnabb där och roffar åt mig).

Sen fick vi låna en annan klurig manick där man måste jobba lite med cellerna där uppe för att komma åt det gottaste. Den lånades igår och det är Harissa som så klart lyckades klura ut hur den funkade. Så nu är den ingen match längre....
Det är ändå märkligt att mattes små pappersbollar som hon tillverkar med hjälp av lite tejp är det som får igång oss ordentligt.

Så har då äntligen matte slutat sitta framför den där maskinen som låter så illa. Och vi kan håra hur mycket vi vill utan att någon störs av det, resultatet blev så här.....


Ha en bra helg
Basco

7 kommentarer:

lillies lya sa...

Vadå "bortskämda" - så klart att katter skall vara bortskämda! Fattas bara annat!

Matte gjorde ett jättefint jobb med den där soffsyapparaten! Soffan är ju mjausingens så stilig! Och att bara sopa av katthåren, det säger lillie är rena drömmen! Vi fattar inte varför människor alltid skall gnälla om hår.

nosbuff å gottisar
Maurice & Kajsa

Anonym sa...

Hehe, lustigt hur våra människor tycker det är vårt fel att de köper alla leksaker som de ser. Så varför får vi skulden? Märkligt.

Dui och Deco sa...

Vilka kuliga saker! Vilken bra matte ni har!! Husse har inte förstått poängen med vår vattenfontän och tycker att det är onödigt. Han skulle se era prylar!!Nosbuff

NoOne sa...

Mjaaaa...små pappertussar gillas här :)
/Jam & Kram

Basco sa...

Vattenfontänen är ju en höjdare, dricker aldrig ur vattenskålarna som står framme. Så matte får fylla på ofta för vi surplar i oss hela tiden:)

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Matte säger att hon ska visa bilderna på era leksaker för min husse , för han gnäller alltid på matte och säger att hon skämmer bort mig för mycket.
Jag tror nämligen att ni till och med är bortskämdare än jag :)
Det där fodertorget och den där mojen som Harissa kom på hur man gjorde med såg väldigt kuliga ut !!

Max och Måns sa...

Vi missar SKA skämmas bort!
Något ska vi ha för all päls vi ger 2beningarna på kläder och möbler.
För att inte tala om all spinning vi utför tillsammans med dem!
Nosbuff
M&M
Ps. Jag heter Max nu för tiden. Och vi har ny adress. (Sneglar mot tassvänslistan. *fniss*