Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 5 december 2011

Bestämd liten dam.....

Cinnamon är en bra lärljunge, hon hajjar galoppen direkt och har lärt sig hur man påkallar mattes och husses uppmärksamhet. Tex vid matdags, då står hon där och uttrycker sig på sitt speciella vis. Jättesöt....Sen gillar hon att busa med kökshanddukarna, att ligga i mattes knä för en stund och bara bli ompysslad. Min charm är ju svår att lära ut men den verkar hon ta efter också, vet inte vem av oss dom får sätta ned flest gånger på golvet när det lagas mat. För se, det förstår vi inte alls, det där med att bli flyttad på, det är ju bara att hoppa upp på bordet/köksbänken igen, och igen, och igen.....Någon gång tappar dom fokus och då är man ju där , voila!

Cinna va lite låg i fredags, ville inte äta och spydde en hel del, men repade sig bra framåt småtimmarna och blev sig själv under lördagen, vet inte riktigt vad som stod på. Huvudsaken allt är ok nu.

Matte är på utbildning denna vecka och kommer hem sent, så det blir kanske inte så många uppdateringar här, men ska försöka övertala henne.

Tack till alla ni som har röstat på mig i Agrias tävling, verkar dock inte komma närmare än 25:e plats, men det är en ganska bra siffra tycker jag, även om jag skulle vilja komma in på sidan 1 i alla fall.

Ha en bra Måndag.

Basco

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man känner en viss glädje när man ser hur ens lärjungar tar efter en. Men visst har du rätt i att det är svårt att lära ut charm. Fast vi katter är ju rätt charmiga av oss ändå.

Sambo och Roxy sa...

25:e plats är verkligen inte fy-skam. Vi är ju massor som deltar!! Och huvudsaken är ju att man själv vet (och får höra ideligen) att man är finast i hela världen!!
Tasskram♥

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Klart att alla vi katter är charmiga. Röstar gör vi oxå. Alla katter är ju lika fina och söta, vad det än är för sort.

Tass Tass

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Tassar in igen och jamar att våran blogg nu är uppdaterad igen, mjau

Tass Tass