Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 2 december 2011

WOW 26 av 1177 bilder.....

ligger på 26:e plats av 1177.... måste säga att det inte är illa pinkat...men för att ha en chans att vara med i den nervpirrande slutspurten måste jag komma in bland de 14 första.....så snälla, rösta i tävlingen så kanske jag har en chans. Glöm inte bort att bekräfta i din mail på djuret de rekommenderar. TACK! Tävlingen pågår till den 7 december, så glöm inte bort att rösta varje dag.

Igår morse hjälpte jag och Cinna matte att äta upp hennes frukost, upptäckte att yoghurten stod obevakad och ja, finns det gomat mitt framför nosen på mig så får hon skylla sig själv. Vet inte om dom där Acidofilus/Bifilus bakterierna är något som funkar på min mage, men hennes hjälper dom ju tydligen.

Nu är Cinnamon grundvaccinerad men vilka saltomortaler hon gör i transportburen, tydliga protester på att hon inte vill sitta instängd, trodde hon skulle tappa rösten till på köpet också så mycket uttryckte hon sitt missnöje. Men hon kom hem go och glad och förlät matte nästan direkt.

Matte har suttit djupt försjunken i en massa papper, men hon har faktiskt tagit sig tid till att ge oss en ordentlig omgång med furminatorn, åh vad det är skönt när den kommer fram, vi ställer oss på kö för att få ett drag i pälsen. Mindre kul när tandborsten åker fram, fast hon säger att vi har jättefint tandkött och ingens är infekterat.

Nähä, ska ta tag i morgonbestyren, som att pusta pälsen, gå på lådan, se om det går att lura husse på lite kylskåpsgott.....

Ha en bra dag där ute

Basco

5 kommentarer:

NoOne sa...

Jamarhärligt :)
Röstat tass här/Jam & Kram

Max och Måns sa...

Ha det bra du med!
Vi röstar varje dag på dig, och hoppas att du kommer ifatt de andra.
[håller tassarna]

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau Basco, vi röstar på dig så mycket vi kan, och alla andra nätbloggkatter oxå.
Vi var sena med att sätta in bilder på oss, *suckajm*
Går förmodligen *fler tåg*, *fniss*

Tass tass på dig och ha en jamars trevlig 2 Advent

Klosterkatterna sa...

Du skall veta att vi röstar på dig varenda dag! Fattas bara...

Tass från Imma, abbemissa.

Nea theCat sa...

Röstar på våra kompisar varje kväll.

Hoppas ni lyckas.

Nosgos