Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 20 december 2011

Matte o husse strongt upptagna, vad händer....

började redan tidigt i morse, plötsligt dök det upp minst sju personer som klampade in och satte sig ner i vår soffa....vad jag förstod så diskuterades det fllitigt om huset vi bor i. Det visade sig vara besiktningsfolk och så vi då som bor i huset. Sen tog husse en tupplur och då blev det ju lugnt, men matte fortsatte med en lång att-göra-lista, den blev ganska reducerad efter ett tag. Bl a ordnade hon upp alla fakturor från veterinärräkningar tillsammans med tillhörande skadebrev från Agria, för nu har matte fått journalerna på oss gällande våra tänder och våran snälla vettis tycker att vi ska kontakta Agria för att se om det går att få ut på försäkringen där vi inte fått någon ersättning. Märkligt hur vissa fakturor innehållande diagnos akut gingivit ibland och ibland inte blir ersatta. Det blev väldigt tydligt. I alla fall har matte nu skrivit ett långt brev som hon ska skicka in tillsammans med journalerna. Matte gillar vår vettis jättemycket så hon tänker se till att det kommer någon form av uppskattning till henne. Jag jamar med så klart!

Sen satt hon och ringde en massa samtal. Chili tyckte nog att det blev lite tråkigt så han la sig i hennes knä och slickade henne på handen länge för att visa att han tyckte om henne och att hon inte alls behöver göra allt det där hon håller på med. Tror ni hon fattade.....nej, just det.

Plötsligt försvann de båda två i några timmar och sen har det bara fortsatt med en massa jobb här framför datorn, jag får ju knappt tid att sitta här heller.....så mycket har hon att göra. Och inte har hon haft tid att ladda upp några bilder heller.....men här kommer lite i alla fall.

maaat.....

syster o bror

stor o liten

yin o yang

Sov gott
Basco


6 kommentarer:

Rebellen sa...

Jamars.. Det låter som om det är full fart hos er.. Stackars er! Hoppas ni får massa belöning för att ni är så duktiga.. Det borde vara lag på att man ska få belöning då juh.. Nospuss

Dui och Deco sa...

Fullt ös med andra ord. Undrbara bilder.Nosbuff

NoOne sa...

Jamarvackra foto/Nospuss

Xantippa sa...

Åååh, sådana härliga gosbilder!

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau, vi har egentligen en award hos oss, att dela med oss av
MEN kan ni låna den så gör det, MEN vi har våran blogg låst, vi har jamat om det på våran blogg, att vi inte kan låsa, låsa upp, låsa, låsa upp med mera MEN vet ni ändå hur man gör, så går det bra

Tass tass på er

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Sååå mysiga foton på er :)
Dom flesta 2-benta verkar ha en rysligt massa att göra just nu ??!!