Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 16 juli 2013

Det bor en jägare i oss alla....

trots att man varit hus och hemmakatt i 6 år. Idag på promenaden luktade Chili lite för mycket på en plats och satte igång att gräva fram något i det höga gräset....matte kände att det var dags att undersöka vad han var så intresserad av. Hon såg ingenting och befarade att det kanske var en orm som låg och gömde sig....(huggormar har varit synliga i närområdet). I vilket fall satte hon ner handen i gräset och så såg hon något grått och litet. Bara 4-5 cm långt och när hon tog upp vad det var såg hon vad hon tror att det är en liten näbbmus, måste ha varit en unge. Jättesöt! Den var nog livrädd och tog snabbt sin tillflykt ner i gräset igen. En besviken Chili fick lugnt traska därifrån.

Idag är det varannanminuts sol, vädret har lite svårt att bestämma sig. Det är dundervarmt när solen är framme och så blir det ganska kallt när molnen täcker, med lite vind så klart. Matte vet varken ut eller in om det är värt att försöka lapa lite sol eller inte....Trist!

Vi har fått nya klösmöblar, hela två stycken, som nosologiskt gås igenom för godkännande, har ännu ingen bild på dom, men det kommer. Vem vet, kanske blir nästa favvomöbel.

Ha det gott

Basco

2 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Häftigt med en musling bara sådär! Tur att det inte var en orm.Nosbuffar

Mimmi,Tarzan, Sessan sa...

Mjausan, har ni oxå fåt nya klösmöbler?
Vi har fått en ny möbel inne i våran rastgård,fast ingen klösmöbel, mjau
Vi har jamat med matte att hon ska ta bild på det, så vi kan visa våra bloggande katter, *Fniss*

Tass tass