Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 25 november 2012

Klädbyten...

Gissa hur många gånger matte byter kläder varje dag, iaf när hon ska jobba. I genomsnitt 5 ggr! Hon tycker inte att hon kan lämna hemmet med kattkläderna på, då ser hon ju ut som en ryamatta tycker hon samt att hon utsätter allergiker för risk. Så det blir ett ombyte när hon lämnar huset och så en när hon kommer till jobbet och ska träna, sen kommer uniformen på och så av när hon slutar och sen åker kattkläderna på när hon är hemma igen. Jag tycker det bara är nonsens. Hon kan väl ha på sig kattkläderna hela dagarna, för då vet ju alla att hon tillhör oss samt att det måste vare tryggt att veta att vi är med henne hela dagarna även om det är i form av katthår. I alla fall så brukar hon dumpa kattkläderna i hallen och då tar vi ofta chansen att mysa in oss lite extra där ifall saknaden blir för stor.

Häromdagen tog Chili sin vanliga prommis runt huset och vips var Solan där och ville leka. Chili försökte se ut som om han fullständigt ignorerade honom, men av bilderna att döma så var det precis tvärtom. När jag kom ut sen hade Solan försvunnit :(, trist!  
Härom kvällen gjorde Harissa och Sambal en grundlig tvätt av varandra. Det var som förr i tiden när vi var små bebbar.
 

 
Arwen har varit lite låg senaste dagarna, inte velat komma ner till maten, inte sovit bredvid matte och heller inte väckt henne som hon brukar, men det kanske har vänt nu för i morse var den vanliga rutinen igång.
 
 
 
Matte har i alla fall varit jätteorolig och tog en lång gosstund med henne igår för att kunna avgöra hur illa det var ställt. Men det är ju inte så lätt att läsa av oss om vi inte är övertydliga.
 
 
Själv har jag tagit det mesta med ro, övervakat jobbet med att alla ljusslingor som nu beklär vår altan sattes på rätt plats. Vi ska fortsätta jobbet idag, mer ljus till oss, det är så fruktansvärt mörkt här ute.
 
 
Tror att Snöa känner sig till freds med att några till här hemma ser ut som hon:)
 
Ha en bra söndag
 
Basco
 
 
 
 

3 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Fina bilder på er igen :)
Solan är nog lite avis och vill ha och söker er sällskap.

=^.^=

Söndagsbuffar

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Snöa smälter verkligen in bland Renarna !
Får väl erkänna att jag inte ens såg henne först *fniss*

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamar oxå att det är fina bilder på er som vanligt. Får se vadvi hittar på till nästa helg. Kanske ska hjälpa matte med att sätta upp lite julsaker, *funderar*
Tass tass