Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 22 november 2012

Nu tänker jag göra reklam.....

för Plantagen i Farsta. De har, genom Svekatt, ingått en överenskommelse om att skänka nära utgånget kattfoder till Stockholms Katthem. Det finns fler butiker i Stockholm som gör det, men matte är kontaktperson till Farstas butik och hon får nästan varje vecka hämta rejäla lass med kattmat. Det är ju jättebra att maten kommer till användning än att bara kasseras tycker jag. Idag var hon och hämtade allt från småkilos påsar av Hill´s olika sortiment och flera större påsar på tunga kilon, tur hon har bil så hon kan transportera maten också, hade ju aldrig gått att åka kommunalt med det där. Ett litet mail dimper ner i hennes inkorg som säger att det finns mat att hämta och när hon kommer dit möts hon av jättetrevlig personal som har allting förberett när hon kommer. Så vi höjer alla våra tassar för den här butiken.

Basco

9 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

KURRA KURRA KURRA för den butiken !

Dui och Deco sa...

Åh så bra! Hoppas att det är fler som gör så! Nosbuff

Pelle sa...

HurrJam! Hur är det med butiken i Slagsta? Har ni haft kontakt med dem, för de bör väl också få påsar kvar som nästan gått ut.

Hjulia huller om buller sa...

Håller med! Kurra för den affären. Tänk om fler kunde göra lika dant!

=^.^=

Nosbuff

Basco sa...

Pelle: Det är möjligt att Slagsta också gör detta men kanske har ett annat katthem de ger sitt foder till. Det vet jag inte. Stockholms Katthem får foder från Farsta, Märsta och Hässelby.

Kattson sa...

Pelle, Svekatt har delat upp butikerna så Slagsta och Södertälje tillhör Södertälje Katthem.

Alice sa...

Hurrjamm och hederstass till den butíken!
*nosbuffar*

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Så jamars bra. Tänk om fler butiker gör så

Tass tass

Findus, Isak och Rasmus sa...

Jättebra gjort av Plantagen! Bra även att du gör reklam för dem. Visserligen är jag en sådan som får växter att vissna bara genom att snegla på dem, men om jag ska köpa nya gynnar jag så gärna en generös och "kattvänlig" butik. /Stationskattmatte.