Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 16 december 2012

Strömlöst.....

Igår blev det svart hemma. Strömmen gick och matte gjorde eld i kaminen, den enda ljuskälla som fanns att tillgå. Ibland kom den tillbaka bara för att försvinna igen. Vi låg ju iof och sov mesta delen och inte förrän sent igår kväll kom den tillbaka på allvar. Har aldrig varit med om det här fenomenet någon gång och kändes rätt konstigt när allt och då menar jag allt blev svart. Tur att matte hade en pannlampa som hon lös omkring sig med.

Har ju glömt att berätta att matte fick sticka ut och hjälpa tre hästar som förirrat sig ut på Tyresövägen i förra veckan. Elstängslet gör tydligen inte vad den ska när det blir mycket snö och pälsen blir tjock, så de tog en liten tur som blev mer äventyrlig än de hade tänkt tror jag.
Edward, Alfredo och Eliza

Som tur var hade två rediga killar redan fångat in dem och ledde dem utmed lokalgatan när matte kom fram. Sen fick matte och hennes kollega hjälpa deras ägare att leda hästarna hem.

Nu verkar det regna ute, det är i alla fall väldigt vått på altanen så där lär jag inte tillbringa den här söndagen så mycket. Tar en fjäderkotlettspaning i något av fönstrena, förmodligen busa lite med Snöa och chilla, det är väl en purrfekt söndagsaktivitet.

Ha det bra där ute i vädret
Basco

2 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Så det var er tur att bli utan ström...
Skönt att den är tillbaka nu i alla fall.
Vi läste om hästarna som var på äventyr. Braigt av matte och hennes kollega att hjälpa dem hem!
Att bedriva spaning från fönstren verkar vara ett bra val för idag, med ett eller annat BUS-avbrott ;-)

=^.^=

Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Men stackars hästar då. Tur att dom kom till rätta jamar vi.
Tass tass