Bascos Blogg

Bascos Blogg

torsdag 6 december 2012

Var ska man börja....

har ju återigen varit ganska frånvarande då nu får det bli en hejdundrande uppdatering! Jag ligger ju en heeeel vecka efter och kan inte påstå att det direkt har stått stilla, nope, det händer grejjer hela tiden, gäller ju bara att komma ihåg allt!

Vi börjar med förra helgen! Kattens dag! Som uppmärksammades på många ställen runt om i landet. Matte var inte sämre, hon fick ta sig själv och en annan från styrelsen tillsammans med dennes misse Zaatar till Hornbach i Alby för butiksevent. Samtidigt pågick ju julmarknaden på Stockholms Katthem. Matte blev väl omhändertagen på Hornbach. De hade ställt upp flera "burar" för missar att vara i, men nu kom ju bara Zaatar och han gick i koppel, så det behövdes ju inte. Efter ett tag så dök även en vit snygging upp som ursprungligen är från Södertälje Katthem.Zaatar verkar ha koll på det där med att charma! Han var hur cool som helst och lät sig klappas massor. Den lilla vita var inte lika tillmötesgående, ganska rädd och tryggast hos sin matte. Det bör nämnas att Zaatar kommer från ett vanvårdshem som han delade med 20 katter och 20 hundar. Så trygg han är! Personligen skulle jag nog få stora skälvan om jag fått hänga med där. Kan ju charma vem som helst här hemma men borta?!!!! Nja! Nu sitter matte och funderar vem av oss som skulle kunna vara ett lika bra föredöme som Zaatar om det blir fler gånger hon får åka iväg.Det kom en del förbi, många ville prata katt och klappa snyggingen. Blev en del kalendrar sålda och massa sedlar i insamlingsbössan. Förhoppningsvis kommer också besökare till katthemmet och tittar, det var flera som tog informationsfoldern, kanske någon som kan tänka sig vara volontär. Matte var i alla fall nöjd när hon åkte därifrån. Passade på att åka förbi katthemmet också, där var de i full färd med att packa ner efter julmarknaden. Djurpolisen hade varit där och gjort succé. Alla var trötta men glada och en massa missar hade blivit bokade! Yeaj!!!!


Basco

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vita snyggingen Steffie jamar hälsning till snyggingen Zaatar och mjauar God Jul!

Basco sa...

Hej Steffie! Roligt att du besöker mig, matte sa att du var så söt men lite skraj, det skulle jag också vara i den där situationen. Hoppas det är bra med dig.

Basco