Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 3 februari 2014

Ett besök hos mamma!

Nu var det länge sen matte var och hälsade på mamsen, med dåligt samvete ringde hon hennes husse och kollade om det var ok att komma förbi och det var inga problem. För matte var det riktigt roligt att se att Masala blivit ännu tryggare i sig själv. Hon hade en helt annan approach till matte nu än hon haft tidigare, hon har alltid låtit sig klappas men nu var det på helt andra villkor och istället för att ligga still på sin plats uppe vid fönstret hela tiden så hoppade hon ner på golvet och visade hela sin färgskala. Nu kunde matte se och förstå var vår röda färg kommer från, hon har hela tiden fått uppfattningen av att Masala hade väldigt mycket svart i sig, men som ni kan se av bilderna är hon ju lika mycket röd....
 


 
Hon är fin min mamma!
 
Taz höll sig gömd under sängen och fick lockas ut men sen var det inga som helst problem för honom att vara nära matte, kanske kommer han ihåg att hon försökt hjälpa honom då när han hade svårt att få igång matlusten.

 
Livet är bra för dom bägge, de har en utomordentligt bra husse som tar väl hand om dem. Nu får det inte gå så lång tid mellan besöken tycker jag och sen får ju faktiskt deras husse komma och besöka oss också kanske närmare våren.
 
Basco 

1 kommentar:

Anonym sa...

Fin mamma! xantippa