Bascos Blogg

Bascos Blogg

lördag 8 februari 2014

Who you gonna call?

ghost....nej matte! För det är exakt vad som händer ibland när man inte finner egna råd. Man ringer matte för att se om hon kan hjälpa till. Idag hörde en kollega av sig och behövde råd om en papegoja som snabbt behövde hjälp då dennes ägare gått bort. Många samtal senare och flera vändor sitter nu gojjan på väg hem till sitt nya hem. Från början trodde man att det var en kakadua, det är det inte och just nu är det lite oklart vilken sort, men det kommer lösa sig. Det är i alla fall en Bosse som kan prata. Matte får återkomma imorgon då hon tänker göra ett besök hos Bosse och sin nya familj för att få lite mer info.
 
Vi fick våra böner hörda, i alla fall dom som ville ta en prommis. Jag känner mig inte så sugen på att gå ut i koppel och när ett av grannbarnen kom hit så fick äntligen Soya komma ut en liten stund, han har soffat till sig och behöver motion så det var ju jättebra.
 
Imorgon blir det kuvertering inför årsmötet på katthemmet för matte, hade gärna hjälpt till men, måste hålla ställningarna hemma.
 
Basco

Inga kommentarer: