Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 9 februari 2014

Matte är en tröttmössa!

först så är hon nästan på väg att åka iväg med Sippa på biltaket! Alltså, hon tittar ju alltid under bilen så ingen katt är där och inte så ofta ovanpå....så det var när han rörde på sig och gled graciöst ner för bakrutan som hon hajjade till! Dags att titta i höjd både fågel och fisk alltså.
 
Sen när hon kommer till sin destination som då är katthemmet för att kuvertera är ingen annan där än de som jobbar. Matte börjar undra om hon tagit fel på dag och kollar upp sista infon, ja, precis så var det. Först om en månad ska hon ju hjälpa till. Kunde jag ju sagt till henne om hon bara frågat! Men, nu fick hon chansen att uppdatera sig lite på min namne. Basco är förmodligen utefödd och har aldrig varit i kontakt med människor förr. Han är ganska stressad så matte ville inte göra saker värre genom att gå och titta till honom. Tids nog får hon kanske en chans. Nu blev det ju egentligen bra att hon redan var där och så att säga uppdragslös för då kunde hon åka och hjälpa till med att flytta och transportera den stora papegojburen som tillhör papegojan Bosse.
 
Matte kan ingenting om gojjor men hon fick för sig att han blev riktigt nöjd när han klev in i en sin egna bur igen. Han har nog lika många leksaker som vi har. Han pratade och pratade och var hur charmig som helst. Förmodligen är han runt 10 år, inte handtam vad vi vet just nu. Han kommer få landa i sin bur en god tid sen kommer han få upptäcka sin nya bostad utanför gallret. Jag tror det här blev den bästa lösningen för Bosse. Alla verkar nöjda inklusive han själv.
 
 
 
 
Basco
 
 


 


Inga kommentarer: