Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 23 januari 2011

Inte bara matte...

som hjälper oss fyrfota. I helgen fick husse hjälpa till med att fånga in (17) kissar tillsammans med Stockholms Katthem. Stanken var outhärdlig säger han, avföringen hade sopats in i hörnen på huset. Det roliga med det här mötet var att en representant från Katthemmet visade sig ha haft hand om just lilla mig när jag först blev infångad och innan jag hamnade hos akutmatte. Tydligen hade jag fräst ganska mycket åt henne i början.

Det tråkiga med historien är att kissarna har fått föröka sig och föröka sig igen och ingen som tagit bra hand om dem. Stort jobb som lades ned på att finna de stackars kissarna nya placeringar.

Husse har visat på denna ådra förut, för det var ju faktiskt han som hittade Chili som liten kattunge irrandes omkring på en bensinmack och han föll som en fura för honom.

Matte har varit borta mycket den här helgen, hon har jobbat och jobbat lite till så hon har inte fått gå hem i tid till oss tyvärr. Hon har varit borta hela nätterna och inte kommit hem förrän väldigt sen morgon, när hon efter att ha tömt våra kattlådor, gett oss lite mat och ätit lite egen frukost, så där vid lunchtid för att sedan gå och lägga sig har vi inte låtit henne få sova många timmar, jag menar, vi blir ju så glada när hon kommer hem så då kan vi ju inte låta henne få sova. Hon ska ju tillbringa all sin tid med oss. Helst i vaket tillstånd. Hon är lite trött nu, så vi får nog låta henne vara någon timme.
På återhörande.....

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Åh vad vi beundrar din matte och husse. Hoppas att det går bra med alla missarna. Nosbuff

NoOne sa...

Åååååå...Vilken kattastisk Husse ni har.....
Vi håller tassarna för alla kissar / Jam & Kram

Findus, Isak och Rasmus sa...

Måtte det gå bra för alla kissarna. Hoppas att de får egna hem snart, men huvudsaken är ju att de kommer till en bättre miljö än de befann sig i. Ett jourhem är toppen, det med! Stor nosbuff till er snälle husse. Kurr och burr.

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jamar instämmande att jag hoppas det går bra för alla dom stackars missarna !
Börjar förstå att alla inte har det lika bra som jag , ingen kul insikt precis :(
Jag har lagt till mig som följare på er sida , hoppas det är OK ?!
Kika gärna in till migen sväng o se vad jag hittar på för bus :)