Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 9 januari 2011

Otroligt hedrad....

känner jag mig av det fina inlägget som Wikki www.metrobloggen.se/wikipedia gjort om mig och min blogg. Och tack för alla fina kommentarer från nya kattvänner där ute. Jätteroligt att läsa att vi "kryddungar" redan var ett begrepp där via solkatterna på http://www.katthemmet.nu/

Jag är precis som Wikki, också solkattsberoende. Nu har Stockholms katthem dessutom förnyat sin hemsida som blev riktigt bra tycker jag. Jättefina bilder på alla missarna som väntar på nya bestående hem.

En daglig rutin jag har är att gå in på flertalet kattsidor och läsa nya inlägg på olika hemsidor och bloggar. En sida som jag varmt rekommenderar är http://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 Där klickar jag dagligen på den stora knappen vilket gör att jag ger .6 bowls av mat varje dag till redan omhändertagna djur. Här kan man också göra sin röst hörd genom att skriva under en massa protestlistor i olika frågor.

Ps. Nu har all snö tinat bort på balkongen och solen är framme, blå himmel och plusgrader. Me like. Ds

3 kommentarer:

Wikki sa...

Mjausan, jag ska jama tack minst lika mycket som får bli omnämnd på DIN blogg! *spinner* TassKram Wikki

Klosterkatterna sa...

Hej på er, kryddisar! Vi har också hittat hit nu tack vare Wikkis blogg och hoppas att ni fortsätter att blogga om ert vardagsliv. Vad heter skönheten i mitten av bilden "Kryddungarna"?

Om ni vill länka till oss, är vår bloggadress: http://klosterkatterna.blogspot.com

Väl tassat i cybervärlden!
Imma, abbemissa och taleskatt för klosterkatterna.

NoOne sa...

Tassar inom här mé från Wikki från första ggr......
Har en tassrunda bland bloggar varje da' i stort sett ;)

♥-ligt tack för Din tass!!!