Bascos Blogg

Bascos Blogg

måndag 17 januari 2011

Spring i benen.....

är något jag har drabbats av tillsammans med övriga fyrfotingar här hemma. Matte o husse har suttit i nåt möte i nån styrelse och vi har inte direkt varit bannade från köket, men, från köksbordet och vår MAAAT!. Så nu är det dags att ge igen. Fullt ut!

Nä, vi var faktiskt riktigt duktiga på att hålla oss lugna under tiden. Man vill ju vara med så jag satt en stund i mattes knä och inspekterade dom där nya tvåbentingarna. Sen la jag mig på diskbänken för att hålla koll så att jag inte missar något. Nya spännande lukter kom dom med. Jag trodde ju först att dom kom för att hälsa på mig, jag menar det finns väl inget annat syfte med att kliva över vår tröskel, men tydligen fann dom andra saker mer intressanta. Något positivt var ju faktiskt att Arwen visade sig också, något hon aldrig annars gör, men det var nog för att hon var hungrig tror jag. Snart är det dags för fasta för min del då jag inte får äta på ett antal timmar innan tandoperation. Hm, undrar hur matte och husse kommer lösa det!
Jaja, nästa gång vi hörs är jag en tand kort men med friskare munhälsa hoppas jag.
Hejhej!

2 kommentarer:

NoOne sa...

*Thihii* Spring i benen har vi oxå drabbats av............
Ger LyckoTassar inför TandOp /Jam & Kram från oss!!!

Frasse sa...

Matte har också sådana där konstiga möten hos sig ibland. Jag brukar tassa in under sängen då bara för att visa mitt MISSnöje över att jag inte får ligga på bordet som jag alltid gör när matte äter middag.
Glömde jama att vi självklart lägger till din blogg bland våra länkar!
Och än en gång - lycka till med tandoperationen, skönt när den är avklarad eller hur?
Tassklappar