Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 16 januari 2011

Inte hänt så mycket....

här hemma på ett par dagar. Matte o husse har jobbat kväll flera dagar i veckan. Varit ganska tråkigt faktiskt. Roligare är ju när dom är hemma med oss. Helgen har vi i alla fall spenderat tillsammans. Matte fick några kort på mig när jag lägger mig platt på mage och intar jägarställning på dom där skatorna på gården. Sen fick hon en söt bild på mig när jag värmer mina fosslingar med min otroligt vackra boa:) Se själva.

Har ju berättat tidigare här i bloggen att Harissa gillar små pappersknyten som hon springer efter hela tiden (och jag) och att hon gillar dom även ganska så använda. Här kommer nästa bildbevis när hon faktiskt hoppar ned i pappersåtervinningspåsen för att just det, hämta upp en avdankad gammal papperstuss, hon fick jobba lite på det, men skam den som ger sig. Ja, vad ska man säga. Dom där gamla skruttarna är inget för mig, jag gillar fräscht papper, nyrivet från blocket och ja, al dente, kan man väl säga. Men gör det Harissa lycklig så låt gå. Annars får jag väl nagga henne lite i bakbenen som jag brukar vid kvällning då det är dags för vår dagliga fight.

Avslutar med en mycket trött Soya som inte har riktigt koll på det yttre, vete gudarna hur han har sovit stackarn.


Näpp, i morgon är det ny vecka, nya tag....och en tandoperation, bläääää
Hörs!


5 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Hihi, de leksaker man själv fixar är skojigast! Vi håller tassarna för att tandoperationen ska avlöpa smidigt. Kurr och burr.

NoOne sa...

Så sött...
Håller tassarna för Tandop / Jam & Kram från oss i ☼

Gunilla och Frasse sa...

Vilken fin blogg! Det där med papperspåsen känner man igen minsann :-)
Så kul att ni vill bli vänner med Frasse! Vi presenterar er så fort vi kan men det kan ta lite tid på grund av vän-kö. Hoppas ni har överseende.
Vi ses snart igen - här tassar vi gärna in igen!
Kramar och tassklappar

Gunilla och Frasse sa...

PS Vi håller förstås också tassar och tummar för tandoperationen!
Kramar och tassklappar

Dui och Deco sa...

Visst är det trist när de inte är hemma våra tvåbeningar. Härliga bilder på er, visst är det besvärligt att bli blöt om tassarna? Vi håller tassarna för att tandoperationen går bra. Nosbuff