Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 18 januari 2011

Vimsig...

snurrig i bollen, det är jag det. Inte med i matchen riktigt än. Matte får vänta med att ge mig något att äta och dricka i det här tillståndet. Ett massivt stöd mötte mig i dörren när jag kom hem. Alla fyrfotingar skulle fram. Lite jobbigt att dom ska lukta på mig, klart irriterad över det. Sen kom Soya och undrade hur jag mådde, han satt bredvid mig länge. Det kändes gott, han kom väl ihåg när han själv var dålig hur jag stöttade honom.

Hur har det gått då? Jo, veterinären ringde matte innan hämtningen och matte höll på att sätta i halsen, oftast betyder det att något gått snett (tidigare erfarenheter), men det första vetten sa va att jag var ok. Att tanden var på väg upp, lätt att komma åt. Hon kunde inte se att jag skulle ha fått FORL men att jag hade en andedräkt som skulle fått Katla på fall och att tandköttet är irriterat så hon tror jag har en infektion i munnen. Prover togs som ska skickas på analys, så vi får väl se vad det innebär. Håller tassarna på att det inte blir så jobbigt framöver.

Ska ta en liten tupplur nu för att få tillbaka sinnet och krafterna igen.
Och ni, tack så himla mycket för alla kattönskningar om tillfrisknande.

På återhörande.
B

4 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det är nog lika bra att vänta med maten när man fortfarande är snurrig. Fast hungrig är man ju! Hoppas allt går bra nu, och att Katla-ångorna från munnen försvinner... ;) Kurr och burr.

Dui och Deco sa...

Bäst att du tar det lugnt nu och låter de andra ta hand om dig. Nosbuff

NoOne sa...

Jamarn's skönt att allt gått bra....
Skönt att ha Soyas tassstöd,mé :)

Nu får du Kryis-på-dig-tass från oss mé...

♥-e Jam & Kram!!!

Gunilla och Frasse sa...

Så skönt att allt gick bra. Trist med maten men ibland måste hälsan gå före aptiten. Vi håller tassar och tummar för snabbt tandtillfrisknande!
Kramar och tassklappar