Bascos Blogg

Bascos Blogg

söndag 20 mars 2011

Vår kompis Freja...

och hennes mamma Jenny kom över igår. Med sig hade de lite kryapåsig-leksaker. Jag hoppade genast ur kattbädden för att hälsa på dom. Sen lekte Freja med oss hela tiden hon var här. Hon klättrade med oss i kattställningen med. Jättekul, även om jag inte orkade delta hela tiden. Men leksakerna var roliga i alla fall. Den ena tog Chili över helt och hållet efter att hon hade gått, han skulle promt gå iväg med den och kom man för nära så morrade han. Matte har stuvat undan den för nu för hon vill att den ska hålla ett litet tag till.



Jag har ätit bra men ligger fortfarande mycket och sover även om matte faktiskt kan locka fram mig då och då när det väntas lite lek. Hon ser på hela mig att det går framåt lite grann i taget. Febern verkar inte återkomma. Men jag är inte riktigt den sprittlande, sprudlande och glada katt jag brukar vara.

Sen händer ju en massa andra saker här hemma som jag inte är delaktig i, bla så skulle Chili och Soya mäta varandras krafter igår. Här är en bild på kombatanterna.



Sen tog jag faktiskt en nypa frisk luft genom sovrumsfönstret och njöt en liten stund i solen.



Tack för alla fina kommentarer ni skrivit, matte blev nästan tårögd när hon såg att så många bryr sig.
B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så snällt att komma över med krya på dig leksaker. Tänk om alla var så snälla. Skönt att höra att det går åt rätt håll, snart så kommer du säkert springa runt hemma och busa för fullt.

Dui och Deco sa...

Skönt att det går åt rätt håll med dig, Basco. orkar man leka så är det ett gott tecken i alla fall. En minimänniska i lagom storlek är rätt kul eftersom de gillar att leka länge. Nosbuff

NoOne sa...

Såå jamarn's mysigt mé klätterlek...
Gott att höra att det går åt rätt tass med dig ♥

/Jam Kram & NoseGos från oss i ☼

Findus, Isak och Rasmus sa...

Så fin bild på dig i solskenet i fönstret! Det värmer hjärtat att läsa, att du både äter och leker, även om du inte är 100 % piggelin ännu. Bara det fortsätter gå åt rätt håll, så får det ta lite tid. Skoj med besök av leksugna vänner! Snällt av dem att ta med krya på sig-presenter. Vilken tuff bild på Chili och Soya, där de sitter och mäter varandra med blicken. Den posen känner matte minsann igen, hälsar hon. :) Antar att de blev vänner snabbt igen? Kurr och burr.