Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 25 mars 2011

Avvaktar

pratat med veterinären igen. Hon ringer efter lunch om inte läget blir så akut att jag måste in med honom, typ att febern närmar sig 41. Hon förstår inte varför han har feber, borde inte ha det. Säger att Metacam skulle kunna få ned febern. Tyvärr så är det metacam som fått honom i det här tillståndet, tror jag. Hon skulle rådfråga en annan vet och återkomma. Hon medd i alla fall att han inte hade varit superrädd hos dom, kommit fram självmant och hälsat mm när han låg inne.

Jag vill inte stressa honom mer.

M

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken feber nivå är livsfarligt för katter? 41 låter väldigt högt. Hoppas det finns någon alternativ medicin som de kan prova, så han får utbytt den du tror inte fungerar på honom.

Kattson sa...

Kanske behöver du inte vara så rädd att stressa honom mer, för djur förstår faktiskt ofta att vi vill hjälpa dem. Och Basco verkar ju inte varit stressad hos veterinären. Men jag hoppas förstås att de snart kommer på nån bra lösning som hjälper Basco så ni slipper åka in igen.

NoOne sa...

Kramar om & håller tassarna här...
/NosPûss

Anonym sa...

Lilla gubben... Han måste bli bra! :)

Karin i Örebro
m Linnsen o Frank

Nea theCat sa...

Tänker på er och hoppas att det bara är en övergående infektion som skall ha sitt förlopp. Hopppas att han vaknar pigg och feberfri i morgon.

Nosgos

Dui och Deco sa...

Tröstbuffar

Katten Lisa sa...

Fortsätter att hålla tassarna./Gustav
Kan berätta att Gustav blev sjuk av Metacam, slutade äta och blev allmänt dålig. Feber vet jag inte om han fick, tror inte det kollades. Pratade bara med veterinären som sa att alla katter inte tål Metacam. Han fick medicinen efter att ha fått en böld efter slagsmål./matte