Bascos Blogg

Bascos Blogg

fredag 25 mars 2011

Håller koll på tempen

Pratat med veterinären.

Har han feber i morgon så måste han in för understödjande behandling. Så klart också om han blir sämre. Måste hålla koll på tempen och att han äter ordentligt samt ge honom mer vätska än han annars dricker själv.

Han har ätit bra med ca 3 timmars mellanrum, sist åt han själv från tallriken. I morse gick han på lådan och gjorde alla nummer.

Tempen hade stigit något vid 14-tiden. Ska kolla den strax igen. Men han låg under 40 grader.
Kom utspringande från sovrummet när det vankades godis till de andra, smakade på en sen ville han inte ha nå mer. Nu ligger han och vilar.

För en slags journal över hans temperaturer och matintag/vatten, toabesök och annat viktigt.

Nog för nu, har skallebank som ingen paracetamol verkar hjälpa, ett hjärta som värker. Jag hoppas och lever för dom små framsteg han gör.

M

8 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Eftersom det verkar fungera med mat och dryck och låda så tar vi det som ett gott tecken. Fortsätter hålla tassar osv. Nosbuffar

Kattson sa...

Vi bara fortsätter att stödja med tankar. Det är det enda vi kan gör för närvarande. Jag tror han kommer klara det här, bara han får lite tid och inte glömmer att dricka och äta.

lillies lya sa...

håller tummarna och klorna för att tempen skall hålla sig någorlunda i schack. Hoppas att matte får vila lite, hon också.
puss&kram, nosgos&buff
lillie, Maurice & Kajsa

Anonym sa...

Stackars liten. Men det verkar ju positivt att han äter och dricker i alla fall. Vi hoppas att han blivit bättre tills imorgon så han slipper åka iväg igen.
Ta nu hand om huvudvärken.

Unknown sa...

Usch så fruktansvärt jobbigt! Det kan nog vara klokt att föra lite journal över famsteg och bakslag så är det lättare att rapportera till stickisen och så vet de förhoppningsvis lättare vad det är för fel.
Att huvudet värker en sån här dag är nog tyvärr fullt naturligt... Det går nog inte att bota annat än av att Basco blir frisk igen och kanske lite kvalitetssömn.

Karin i Örebro
m Frank o Linnsen

NoOne sa...

Håller tassarna hårt...
Kramar om matte & tycker det är bra att du för Journal!!!

Wikki sa...

Å vi TassTröstKramar och HealingSpinner allt vi kan för dig, Basco! Kämpa, eldkatten! NosPuss Wikki

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Håller fortfarande tassar och tummar allt vi kan för att Basco ska bli så frisk han bara kan.

Många Tassekramar i mängder.