Bascos Blogg

Bascos Blogg

tisdag 22 mars 2011

Vettisen ringde....

inga virus är påträffade, alla värden ser bra ut. Han ligger med dropp för att få ned febern. Kommer ligga kvar över natten och så ringer dom i morgon vid lunch. Just nu ser det i alla fall bra ut.

Vilken lättnad, har sett scenarior framför mig som ingen vill veta av. Han kanske är traumatiserad av operationen.

Det kommer bli mycket TLC framöver det kan jag lova.

Matte

5 kommentarer:

Klosterkatterna sa...

*andas ut* Då kanske man inte behöver hålla andan av oro just nu... skönt, för jag började bli blå i ansiktet! Sänder hur som helst stärkande tröst-cyberkramar och klosterkatterna spinner healing för allt de är värda för Basco.

Kram från sr. Carina, klosterkatternas matte.

Dui och Deco sa...

Låter bra. Vi fortsätter hålla alla tassar osv. Nosbuff

NoOne sa...

Härligt...Fortsätter att hålla alla tummar,tassar & tår här....
Jam & Kram!!

Anonym sa...

Uhm, ursäkta en otäck fråga, men har han kollats för det där FELV eller vad det nu heter igen. (leukemi för katter) Min första vän - Elvis - hade det och hans tillstånd dalade upp och ner väldigt länge innan vi fick veta vad det var frågan om.

Om han "bara" är traumatiserad av vettisbesök och sånt, så testa att köp sån där Feliway. Den verkar hjälpa i de flesta fall faktiskt.

Självklart fortsätter vi hålla tassar och tummar.

Basco sa...

Sippo!
De har kollat FelV, så det är det inte. Min förra katt Tequila fick det, troligtvis fått i sig det när hon var hemlös. Det var nästan det jag var mest orolig för liksom problem med njurarna. Men som sagt än så länge inga problem med detta:)